Трудовий архів

Білоцерківського району

Київської області

a

План

План розвитку архівної справи на 2016 рік


Колектив архіву працював протягом 2015 року над виконанням плану роботи та покладених на нас завдань, передбачених Програмою розвитку архівної справи в районі на 2011-2015 рік.

 

  1. Проведена перевірка наявності  та фізичного стану справ фондів №№1-74, всього на 1315 од.зб.
  2. Проведена робота з укомплектування архіву. На зберігання надійшла 181 од.зб. від 4 ліквідованих підприємств: ДП «Сорокотязьке», с.Сорокотяги,ТОВ»АХГ» ЛТД с.Трушки, ПОСП  «Володар» с.Дрозди,ТОВ «Зодіак» м.Біла Церква.
  3. Документи упорядковані, знаходяться в задовільному стані, закартоновані. Всього на зберіганні в архіві знаходиться 7309 справ від 145 фонду.
  4. Щомісячно проводилося знепилення картонажів та справ, примусове провітрюван-ня сховищ за допомогою вікон та дверей. Щосереди проводилась  санітарна робота  приміщення.
  5. Облік температурно-вологісного режиму проводиться 2 рази в тиждень з занесенням показників до журналу (16-20*).
  6. Проведено роботу по складанню карток фондів та роботу по розміщенню інформа-ції про роботу архіву на власній сторінці веб-сайту «Електронна мережа архівів Київщини».
  7. Ведення діловодства архіву в електронному форматі, складання інформацій, планів, звітів, довідок про роботу архіву. Створено каталог по зарплаті в електронному форматі  на працівників ПМК-60 -36 карток на 4742 працюючих.
  8. Виконано запитів та видано довідок усього 622, з них: соціально-правового характеру 672, тематичного 318, негативних довідок про відсутність документів чи інформації 44, з рекомендаціями про місцезнаходження 22, виготовлено та видано 204 ксерокопій.
  9. Надано консультацію з ведення діловодства та упорядкування документів  ДП»Сорокотязьке», с.Сорокотяги, ТОВ «АХГ» ЛТД с.Трушки, ПОСП  «Володар» с.Дрозди,ТОВ «Зодіак» м.Біла Церква.
  10. Перезаключено договір оренди приміщення до листопада 2016 року, зроблено незалежну оцінку приміщення та застраховано. Затверджено програму розвитку архівної справ у районі на 2016-2020 роки.
  11. Проведено заміну  електромережі приміщення сховища архіву за власні кошти.
  12. Виготовлено проектно-вишукувальну документацію на встановлення сигналізації та встановлено пожежно-охорнну сигналізацію за власні кошти.
  13. Протягом року отримано за надання послуг 33,5 тис грн. та використано 32 тис.грн на придбання електротоварів, ремонт електромережі, встановлення сигналізації, канцтоварів, госптоварів, заправку принтерів, ксероксу, оплачування оренди приміщення,  комунальних послуг,  інтернету, веб-сайту , виписку преси та інше.